🏛️ Aktivace vnitřního léčitele a setkání s ALCHYMISTOU
📅 20.10.2024
⌛ 10:00 – 17:00
📌Mapa: Little Bali
🧑‍🤝‍🧑 Maximálně 35 osob

CENA: 1900,-

PŘIHLÁŠENÍ

ýO SETKÁNÍ:

Potřebujete se nadechnou nad hladinou všedních dní, oživit a napít se z hlubokého rezervoáru energie? Přijďte, pomohu vám otevřít prostor, na který jste už dávno zapomněli. Je to jako najít ztracený poklad a stát se opět bohatým a radujícím se ze všeho. 

Cílem aktivace vnitřního léčitele je pomocí dechových technik, práce s prostorem a myslí, uvolnit limity, které vám brání hluboko si užívat život. V otevřeném vyším prostoru vědomí dojde k fyzickému prožití vaší skutečné síly a k celkovému oživení těla jeho překalibrováním.  

Přijďte si také užít a nasát krásu do svého života při setkání s mým hostem skutečným ALCHYMISTOU Ivanem Truksou, který prostřednictvím čichu vám pomůže přijmout a získat do vědomí transformační posun uvolňující a přepisující staré programy uložené v těle, vědomí i duchu.

To vše bude za vysoké podpory léčivých obrazů mé kamarádky, ženy výjimečných schopností, Miloslavy Chýlkové

https://www.facebook.com/miloslava.chylkova.96

ROMAN SLABYHOUD

Jsem průvodcem v procesu navyšování vědomí a předávání zkušeností s fungováním v nové realitě. Provázím dechovými technikami a ceremoniemi. Vedu kurzy a školu seberozvoje. Provádím výjezdy na silová místa na pyramidách v Bosně a okolí. Pořádám rituály, ceremonie, harmonizační akce a individuální setkání.

Těšíme se na vás.

PŘIHLÁŠENÍ

 

Zaujaly vás mé programy?